Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια Πλοια - Απεργία: Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά - Διαμαρτύρονται ... / Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της.

Απεργια Πλοια - Απεργία: Ένταση στο λιμάνι του Πειραιά - Διαμαρτύρονται ... / Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της.. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag απεργια πλοια. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Δείτε τα αιτήματα των μηχανικών του εμπορικού ναυτικού. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης.

Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του. Δείτε τα αιτήματα των μηχανικών του εμπορικού ναυτικού. H πνο ανακοίνωσε 24ωρη απεργία στα πλοία για την τετάρτη, 3 ιουλίου! H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή.

Δεμένα και αύριο τα πλοία στα λιμάνια - Νέα απεργία της ΠΝΟ
Δεμένα και αύριο τα πλοία στα λιμάνια - Νέα απεργία της ΠΝΟ from www.voria.gr
Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία πλοία. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα ελλαδα.

Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη.

Σεσαρανταοκτάωρη απεργία«κατεβαίνουν»οιναυτεργάτες,με αποτέλεσμα ταπλοίαόλων των κατηγοριώννα παραμείνουν δεμένα σε όλα τα λιμάνια της χώρας για. «δεμένα» θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας που αποφάσισε των. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ. Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες. Το neolaia.gr συγκεντρώνει όλα τα νέα για απεργία πλοία. Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του.

Να περιφρουρηθεί η απεργία στα πλοία. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag απεργια πλοια. Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» τόσο στην απεργία όσο και στις. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του.

Πελώνη για απεργία στα πλοία: Συνταγματικό το δικαίωμα ...
Πελώνη για απεργία στα πλοία: Συνταγματικό το δικαίωμα ... from images32.inewsgr.com
Σεσαρανταοκτάωρη απεργία«κατεβαίνουν»οιναυτεργάτες,με αποτέλεσμα ταπλοίαόλων των κατηγοριώννα παραμείνουν δεμένα σε όλα τα λιμάνια της χώρας για. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα. Στις 10 ιουνίου η κινητοποίηση ναυτεργατικών σωματείων. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Ενημέρωση για τις απεργίες των μμμ αθηνών. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του. Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα ελλαδα.

Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ.

Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες. Σε 24ωρη απεργία αποφάσισε να προχωρήσει η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού ναυτικού (πεμεν). Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα. Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Δείτε τα αιτήματα των μηχανικών του εμπορικού ναυτικού. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag απεργια πλοια. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Δεμένα θα παραμείνουν αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης, λόγω της απεργίας. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη.

24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Σε 24ωρη απεργία αποφάσισε να προχωρήσει η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού ναυτικού (πεμεν). H πνο ανακοίνωσε 24ωρη απεργία στα πλοία για την τετάρτη, 3 ιουλίου! Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της.

"ΔΕΜΕΝΑ" ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ...
"ΔΕΜΕΝΑ" ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ... from anexarttitosblog.gr
Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ. Δείτε τα αιτήματα των μηχανικών του εμπορικού ναυτικού. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει.

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει.

Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα ελλαδα. Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Στις 10 ιουνίου η κινητοποίηση ναυτεργατικών σωματείων. Το σωματείο εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα), όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Δείτε τα αιτήματα των μηχανικών του εμπορικού ναυτικού. Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη. Σεσαρανταοκτάωρη απεργία«κατεβαίνουν»οιναυτεργάτες,με αποτέλεσμα ταπλοίαόλων των κατηγοριώννα παραμείνουν δεμένα σε όλα τα λιμάνια της χώρας για. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» τόσο στην απεργία όσο και στις.

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο απεργια. Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη.